Καλάθι

Επιστροφές Προϊόντων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή κάποιου προϊόντος σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής προϊόντων.

Όροι Επιστροφής

  1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 7 ημερολογιακές ημέρες.
  2. Το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.

Διαδικασία επιστροφής

Η επιστροφή γίνεται μέσω Ταχυδρομείου :

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, τον λόγο επιστροφής τους προϊόντος και τον τρόπο με τον οποίο θα θέλατε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή, εκτυπώνοντας και συμπληρώνοντας το Έγγραφο Επιστροφής Προϊόντων.

Αποστείλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχύ-μεταφορών ή ΕΛΤΑ από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να επιστραφούν τα προϊόντα είναι :
e-Smoke.gr
Γράμμου 10
Τ.Κ 59100 Βέροια
Υπ΄ όψιν Κου Τεγούση Δημητίου

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 23310 29106, είτε μέσω e-mail στο [email protected]

Το e-smoke.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης που λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια και δραστηριοποιείται στο χώρο του Καπνού και λοιπά είδη καπνιστού.

Τηλ. Παραγγελίες: +30.2331029106 ...